Beste kwaliteit
Direct leverbaar
Persoonlijk contact
Premium graszoden? +31 478 50 80 55

Veldengras

Veldengras is sinds 1995 een graszodenkwekerij. Onze kwekerij is gelegen op een mooie, natuurlijke plek in Well, aan de grens met Duitsland. Misschien kent u ons onder één van onze oude bedrijfsnamen, A.J. van der Velden Graszoden & Van der Velden Graszoden B.V.

Sinds het begin streven wij naar hoogwaardige kwaliteit graszoden, hierdoor telen we één soort en dat is premium kwaliteit sport- en speelgras. Dit gras is geschikt voor zowel tuinen als sportvelden.

Veldengras is een betrouwbare graszodenleverancier voor hoveniers, tuincentra en bedrijven in Nederland en Duitsland. Als particulier bent u natuurlijk ook van harte welkom. Het grote aantal trouwe klanten vertrouwt al jaren op de kwaliteit van onze graszoden.

Wij streven ernaar om het gras zo milieuvriendelijk mogelijk te kweken. Dit doen we door middel van precisielandbouw waardoor we optimaal rendement halen uit de voedingsstoffen. Ook gebruiken wij geen plastic netten in de rol, maar laten wij het gras op een natuurlijke manier sterk worden.

Onze graszoden snijden we iedere ochtend om te zorgen dat ze vers zijn! 

Met Veldengras bent u altijd verzekerd van vers en sterk gras. De beste basis voor een mooi gazon of sportveld.


© 2022 - Veldengras
Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid
×